10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Kia Sportage – oceněna za svůj moderní „LOOK“

Platnost akce: skončila
Štítky: SUV
Ocenění iF Design Award pro nové kompaktní SUV. Kia získala prestižní designové ocenění již sedmým rokem v řadě.

V den oficiálního zahájení prodeje nového modelu Kia Sportage v České republice, sklízí toto zcela nové SUV značky své první vavříny. Kompaktní crossover navazuje na úspěchy svého předchůdce.  Čtvrtá generace modelu Sportage obdržela prestižní designové ocenění iF Design Awards za rok 2016 v kategorii „Produkt“.

Nová Kia Sportage, klíčový model značky Kia, bezesporu zaujme svojí novou markantní tváří. Toto SUV dokládá celkovou transformaci na poli designu, kterou modelová řada Kia v posledních letech prodělává. Automobilka Kia tuto uznávanou cenu získala již sedmým rokem v řadě.

U zbrusu nového modelu Sportage hodnotila nezávislá porota kromě celkové kvality designu také finální zpracování, míru inovací, dopady na životní prostředí nebo bezpečnost. 

Kia Sportage je nyní poprvé k dispozici i v nové sportovní edici ‘GT Line’, která míří na zákazníky toužící po požitku z dynamičtější jízdy s odpovídajícím zevnějškem vozu. Model GT Line si zachoval mimořádnou všestrannost a praktičnost standardního provedení Sportage, z nějž vychází, avšak dominuje svým sportovním vzhledem a atraktivnějšími jízdními vlastnostmi.

Ocenění iF Design Award

Ocenění iF Design Award, udílené každoročně od vzniku v roce 1953, se etablovalo jako jedna z celosvětově nejvýznamnějších poct za kvalitu designu. Cena vzešla z produktových přehlídek ‘Formgerechte Industrieerzeugnisse’ (Dobrý průmyslový návrh), konaných v rámci německého veletrhu Hannover Messe, a nyní je jednou z největších a nejprestižnějších designových soutěží světa. iF Design Award zahrnuje celkem sedm disciplín. V roce 2016 se do klání o cenu iF za design přihlásily společnosti z 53 zemí, které předložily celkem 5295 nových návrhů. Nejnovější modely značky Kia byly poctěny v kategorii ‘Automobily / vozidla / motocykly’.

Oficiální slavnostní předávání cen iF Design Award za rok 2016 se uskuteční 26. února 2016 v Mnichově v rámci kreativního týdne MCBW (Munich Creative Business Week). Vybrané vítězné produkty se budou prezentovat i na speciální výstavě iF design v hamburském HafenCity. Všechny vítězné produkty si lze dále prohlédnout na webových stránkách iF Design (www.ifdesign.de) nebo prostřednictvím mobilní aplikace ‘iF Design’ pro chytré telefony.

Více informací: Kateřina JOUGLÍČKOVÁ - PR Manager

 

zdroj. www.kia.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků