10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Nový MÉGANE - Probuďte v sobě vášeň

Platnost akce: skončila
Štítky: Renault
Buďte první, kdo objeví Nový Renault Mégane. Seznamte se s jedinečnou limitovanou sérií Premiere Edition.

Vystupte z davu!
Nechte se unést dynamickým stylem Nového Renault MÉGANE. Nezaměnitelné světlomety s LED denním svícením vpředu i vzadu přitahují pozornost.

Objevte jeho design - sportovní a elegantní 
Výrazně tvarované zadní blatníky, vyrýsované křivky, impozantní čelní maska, výrazný světelný podpis LED denního svícení... Dynamický design Nového Renault MÉGANE je příslibem silných zážitků. Posaďte se do kabiny vybavené nejnovějšími technologiemi. Užijte si špičkových materiálů a vysoce kvalitního zpracování.

Využijte výhod těch nejlepších technologií
Ponořte se do světa jeho intuitivního kokpitu. Užijte si výhod barevného head-up displeje, multimediálního systému R-LINK 2 s dotykovým displejem 8,7“, digitálního přístrojového štítu se 7„ TFT displejem a systému MULTI-SENSE.

Užijte si palubní technologie
Interiér Nového Renault Mégane, který připomíná pilotní kokpit, vás doslova vtáhne do světa technologií. Užijte si čisté linie palubní desky a dokonale integrovaný multimediální systém R-LINK 2 se 7“ nebo 8,7" dotykovým displejem. Mějte nejdůležitější jízdní informace neustále na očích díky barevnému head-up displeji. Přístrojový štít se 7" digitálním TFT displejem si můžete přizpůsobit dle svého vkusu. Získejte nové jízdní zážitky s technologií MULTI-SENSE.

Pro více informací klikněte zde

Užijte si to
Díky kompletní řadě motorů pro Nový Renault MÉGANE si můžete užít nejnovější inovace a docenit odbornost našich inženýrů vyvíjejících motory.Objevte nové motory. Nový Renault MÉGANE vám nabízí všechny naše zkušenosti z vývoje a výroby motorů a ty nejlepší technologie značky Renault . Vyberte si ze široké nabídky 5 benzínových a 5 naftových motorizací s manuální převodovkou nebo automatickou dvouspojkovou převodovkou EDC .

Pro více inforamcí klikněte zde

 

zdroj. https://www.renault.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků