10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Nejluxusnější modely Fordu jsou ozdobou autosalonu v Ženěvě

Platnost akce: skončila
Štítky: Ford
Jako vrcholné vyjádření kultivovanosti a komfortu Ford Motor Company představuje: modelovou řadu Ford Vignale. Na autosalonu v Ženevě, který se koná ve dnech 1. – 13. března 2016, Ford s hrdostí ve světové premiéře odhalí další modely prémiové řady Ford Vignale.

Seznamte se s kompletní řadou Ford Vignale
Základem filozofie Ford Vignale je vědomí, že čas je pro vás nedostatkovým zbožím. Proto vám chceme pomoci využít ho co nejlépe. Vedle zaměření na vynikající kvalitu přináší Ford Vignale také soubor služeb, které šetří zákazníkům čas. Elegantní linie vozů Ford Vignale oživují promyšlené, ručně zhotovené detaily. Samozřejmostí je celá paleta inovativních technologií. K Fordu Mondeo Vignale se nyní přidávají Ford S-Max Vignale, Ford Edge Vignale a Ford Kuga Vignale. Tyto nové modely se představí světu právě na autosalonu v Ženevě.

FORD GT
Supersportovní automobil nejvyšší třídy je poháněn novým, dvěma turbodmychadly přeplňovaným motorem Ford EcoBoost V6. Jeho nejvyšší výkon přesahuje hodnotu 608 k (447 kW). Díky odlehčené konstrukci, kde najdeme i hliník a uhlíková vlákna, nabízí tento model mimořádnou akceleraci, precizní ovladatelnost a nečekanou hospodárnost. Ford GT se začne vyrábět během letošního roku, takže zatím je ženevský autosalon jedinou příležitostí, jak si tento fascinující supersportovní automobil prohlédnout zblízka.

FORD MUSTANG
Dokonalé ztělesnění výkonu: nový Ford Mustang je k dispozici jako Fastback nebo Convertible. Obě motorizace nabízené na evropském trhu, tedy 2.3 EcoBoost i 5.0 V8, mají plně nezávislé zavěšení kol vpředu i vzadu. K precizní ovladatelnosti přispívá rovněž vyspělá konstrukce karoserie, využívající oceli a hliníku. Pokochejte se pohledem na tuto moderní klasiku na ženevském autosalonu.

FOCUS RS
V souladu s pověstí modelu coby nositele převratných technických a designových řešení využívá nový Focus RS řadu inovativních technologií. Například pohon všech kol Ford Performance s dynamickým rozdělováním točivého momentu uděluje vozu vynikající přilnavost a ovladatelnost i mimořádné schopnosti v zatáčkách. Speciálně naladěný zážehový motor 2.3 EcoBoost dosahuje nejvyššího výkonu 350 k (257 kW). Focus RS si na autosalonu můžete prohlédnout opravdu zblízka.

FOCUS ST
Díky motoru 2.0 EcoBoost je u Focusu ST dynamika na prvním místě. A nové sportovní řízení spolu se speciálně naladěným systémem TVC přispívá k nevídané přilnavosti v zatáčkách. Nejmodernější technologie v čele se systémem Ford SYNC 2 vám pak za jízdy zajišťují kontakt se světem. Prohlédněte si na autosalonu i tuto sportovní verzi Focusu.

Pro více informací o vozech FORD klikněte zde

 

zdroj. www.ford.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků