10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Podpora špičkové kultury: ŠKODA Superb pro Jiřího Bělohlávka

Platnost akce: skončila
Štítky:
Šéfdirigent a hudební ředitel prestižní České filharmonie Jiří Bělohlávek během návštěvy společnosti ŠKODA AUTO v Mladé Boleslavi převzal vůz ŠKODA Superb ve vrcholné výbavě Laurin & Klement jako součást dlouhodobé sponzorské podpory.

„Česká kultura má ve světě skvělé jméno, což je ve velké míře zásluha právě famózních výkonů České filharmonie,“ uvedl při předání vozu Bohdan Wojnar, člen představenstva ŠKODA AUTO za oblast řízení lidských zdrojů. „Jsme velice hrdí na to, že toto výjimečné hudební těleso podporuje ŠKODA AUTO jako tradiční partner již 23 let. Těší nás i nadšení pro auta a motorismus, které máme s panem šéfdirigentem Bělohlávkem společné,“ dodal Wojnar. 

Jiří Bělohlávek je vášnivý řidič a svůj automobilový entuziasmus ukázal již při specifikaci vozu: Vybral si vrcholné provedení ŠKODA Superb s benzinovým přeplňovaným motorem 2,0 TSI o výkonu 206 kW, vybavené dvouspojkovou automatickou převodovkou DSG a pohonem všech kol. Zrychlení z 0 na 100 km/h vůz zvládne za 5,8 s a dosahuje nejvyšší rychlosti 250 km/h. Z technických prvků si zaslouží pozornost adaptivní podvozek s elektronicky nastavitelnou volbou jízdního profilu. Řidič si může upravit jízdní vlastnosti vozu individuálně dle svého vkusu, má volby normálního, sportovního nebo komfortního režimu. Interiér čalouněný béžovou kůží ladí s efektní bílou metalízou Moon.  

ŠKODA AUTO je partnerem České filharmonie od roku 1993, zejména v posledních dvou letech se ve spolupráci s novým managementem filharmonie podařilo spolupráci rozvinout na řadu zajímavých projektů. Mladoboleslavská značka tak například výrazně podporuje Open air koncert České filharmonie, který se na závěr každé sezony koná pro širokou veřejnost. V posledních dvou letech se uskutečnil před Pražským hradem a s filharmoniky na něm vystoupily talentované děti či romský soubor vedený Idou Kellarovou. Management České filharmonie používá vozy ŠKODA Superb a ŠKODA Octavia. 

Jiří Bělohlávek (*1946) je šéfdirigentem a hudebním ředitelem České filharmonie od září 2012, v minulosti řídil jako hostující dirigent mimo jiné Newyorskou filharmonii, Berlínskou filharmonii a Boston Symphonic Orchestra. Mimořádné uznání si získal v čele BBC Symphony Orchestra v letech 2006-2012, v Londýně jej také královna Alžběta II. za jeho hudební zásluhy jmenovala komandérem Řádu Britského impéria. Jiří Bělohlávek je neúnavným propagátorem českých skladatelů, s Českou filharmonií pro prestižní společnost Decca Classics nahrál komplet šesti CD se symfoniemi a koncerty Antonína Dvořáka. 

Česká filharmonie letos slaví 120. výročí od svého založení v roce 1896, na špičkové místo nejen v evropském měřítku se vypracovala již před 1. světovou válkou. Pravidelně vyprodává koncertní sály v Japonsku, USA i v Číně, nemluvě o domácí půdě pražského Rudolfina. 

 

ŠKODA AUTO dlouhodobě podporuje prestižní české kulturní instituce, vedle České filharmonie jde o Národní divadlo, operní festival Smetanova Litomyšl či největší filmový festival pro děti a mládež na světě - FilmFest Zlín. 

 

 

 

 

zdroj: https://media.skoda-auto.com

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků