10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Nový Passat Alltrack - Mistr téměř v každém terénu

Platnost akce: skončila
Štítky:
Nový všestranný model Passat Alltrack, který je koncipován i pro jízdu mimo zpevněné cesty a náročný provoz při přepravě lodí nebo přívěsů.

Nouzový systém Emergency Assist

Pokud Váš Passat rozpozná, že jste nad ním ztratili kontrolu (tzn., neovládáte volant, nepřidáváte plyn a nebrzdíte), nejenže Vás i okolí v rámci svých možností na tuto situaci upozorní, ale začne se také sám udržovat v jízdním pruhu a zpomalí až do úplného zastavení.

Area View

Se systémem „Area View“ bude manévrování v nepřehledných místech mnohem snazší. Obraz z kamer, které jsou umístěny vpředu, vzadu a po stranách, se přenáší na displej audio a navigačního systému, kde poskytuje řidiči náhled na situaci kolem vozu.

Asistent pro jízdu v koloně

Asistent pro jízdu v koloně reaguje na chování vpředu jedoucího vozidla při jízdě ve váznoucí dopravě. Téměř automaticky brzdí, zrychluje a udržuje automobil ve směru a zvyšuje tak komfort při jízdě v koloně.

Aktivní informační displej

Tento multifunkční přístrojový displej nabízí celou řadu různých informačních profilů, díky nimž můžete do přístrojové desky jednoduše začlenit např. navigační mapu. Dopřejte si komfort tohoto barevného displeje s vysokým rozlišením, který Vám poskytne veškeré informace, které potřebujete.

Funkce Trailer Assist

Přestaňte se stresovat při couvání s připojeným přívěsem. Funkce Trailer Assist z Vás sejme to, co je na tomto manévrování tím nejnepříjemnějším. Stačí zadat směr jízdy a úhel odklonu osy přívěsu a řízení nechat na našem systému, který zajistí, aby se přívěs pohyboval přesně v zadané dráze. Na Vás zbyde pouze ovládání pedálů plynu a brzdy.

Car-Net

Mobilní online služby „Car-Net“ Vám na základě internetového připojení poskytnou nespočet užitečných informací. Například Vám s pomocí funkce Google Earth® umožní prozkoumat oblast, ve které se nacházíte, nebo Vám prostřednictvím systému Google Street View® usnadní orientaci na neznámém místě. V neposlední řadě budete také v reálném čase informováni o dopravní situaci, přičemž budete upozorněni např. i na tvorbu kolon.

Pro další informace kontaktujte naše prodejce ZDE.

 

 

zdroj: www.nhcar.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků