10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Fiat Tipo již za 281 300 korun

Platnost akce: skončila
Štítky: Fiat
Začátkem března 2016 bude na český trh oficiálně uveden zcela nový rodinný sedan Fiat Tipo. Od počátku byl navrhován jako sedan, přičemž byl kladen zvláštní důraz na jeho prostornost.

Tento čtyřdveřový vůz vznikl s cílem zdokonalit vyváženost nadčasového designu tak, aby poskytoval osobitost a styl bez kompromisu k funkčnosti.

Nový rodinný sedan Fiat Tipo bude v České republice nabízen ve třech stupních výbavy a již v základní verzi za 281 300 Kč je součástí výbavy například klimatizace a rádio s USB.

Pro první zájemce je připravena limitovaná zahajovací edice Opening Edition, která startuje na 329 000 korunách a kterou mohou zákazníci objednávat již v průběhu tohoto měsíce u všech autorizovaných dealerů značky Fiat.

Při sestavování výbavy Opening Edition byl brán zřetel především na tři oblasti, a to na bezpečnost, komfort a design. Proto tato verze mimo jiné obsahuje 6 airbagů, zadní parkovací senzory, mlhovky a ovládání multimediálního zařízení na volantu, dále rádio se vstupy USB a AUX-in, Bluetooth, kůží čalouněný volant a hlavici řadicí páky, elektricky vyhřívaná vnější zpětná zrcátka a také exkluzivní chromované prvky. Opening Edition bude k dispozici ve dvou motorizacích, s benzinovým motorem 1.4 a vznětovým 1.6 MultiJet.

Fiat Tipo se vyznačuje nadčasovým designem exteriéru i interiéru, osobitostí a dokonalou funkčností. Nabízí vynikající prostornost interiéru a užitečnou hmotnost. Maximální komfort na palubě kombinuje s kapacitou zavazadlového prostoru (520 litrů) a prostorem na nohy (1775 mm) na vrcholu své třídy a navíc také s kompaktními vnějšími rozměry. Tím je maximalizována jeho užitná hodnota, což je mimochodem důležitým aspektem celé nové rodiny vozidel Fiat.

Všechny tyto dokonale sladěné vlastnosti Fiatu Tipo otevírají možnost stát se lídrem klasického segmentu sedanů na světových trzích (v regionu EMEA bude tento model uveden ve 40 zemích) a samozřejmě jej předurčují být uspěšným také v České republice. V blízké budoucnosti se můžeme těšit i na Fiat Tipo hatchback a station wagon.

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků