10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

30% sleva na sportovní zboží u Havex-auto

Platnost akce: skončila
Štítky:
LEDEN JE U HAVEX-AUTO VE ZNAMENÍ ZNAČKOVÉHO SPORTOVNÍHO VYBAVENÍ, OBLEČENÍ A DOPLŇKŮ

Pořiďte si společnosti HAVEX - auto v lednu nový či ojetý vůz, přijďte na servis, a obdržíte jako odměnu slevu 20% a 30% na sortiment produktů na e-shopu www.skibikecentrum.cz.

Akce platí od 1. 1. do 31. 1. 2016.

E-shop SKI BIKE CENTRUM nabízí široký výběr sjezdových lyží, lyžařských bot (od závodních až po rekreační) a lyžařských doplňků. Nabízí také sportovní vybavení pro další zimní i letní aktivity. V rámci Kalendáře výhod mají zákazníci HAVEX - auto slevu 30% na značky BLIZZARD, TECNICA,  BOOTDOC, RED BULL RACING, HOTRONIC a RH+. Na ostatní zboží platí sleva 20%.

Slevu lze uplatnit na e-shopu www.skibikecentrum.cz. Poukazy s unikátními kódy pro uplatnění slevy Vám na pobočkách HAVEX-auto předají osobně zaměstnanci s instrukcemi, jak s nimi naložit.
Sleva se vztahuje i na zlevněné zboží a bude automaticky dopočítána do garantované výše 20% a 30%. Pokud je Vámi zvolené zboží na e-shopu uvedeno s vyšší než aktuální slevou než 20% a 30%, platí uvedená výše slevy. Slevy se nesčítají.

Akce platí pro retailové zákazníky, neplatí pro firmy a fleetové zákazníky. Slevy lze následně uplatnit do 31. 3. 2016.

 

 

 

 

Zdroj: www.havex.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků