10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Program Citroën & Vy

Platnost akce: skončila
Štítky: Citroën
V rámci zkvalitňování servisních služeb přicházíme se 3 hlavními závazky pro maximální spokojenost zákazníkům. Jedná se o závazek vrácení vozu v čistém stavu, práce bez předchozího souhlasu zdarma a až 30% slevy na originální náhradní díly pro vozy starší 4 let.

Žádná nečekaná překvapení

Jako členové autorizované sítě Citroen se zavazujeme neprovádět žádné práce bez vašeho souhlasu. Technici budou provádět vždy jen opravy, na kterých jste se předem dohodli. V případě, že najdeme závadu, budeme vás vždy kontaktovat a požadovat váš souhlas k opravě. V případě, že provedeme neodsouhlasenou opravu, neplatíte.

Dbáme na čistotu

Zavazujeme se vrátit vůz vždy v čistém stavu. Vedle oprav, kontrol nebo zásahů věnujeme vašemu vozu bezplatnou péči navíc.

Poznámka: nabídka je platná na zakázky nad 10 000 Kč bez dalších doplňků a modelovou řadu / vozy DS.

Slevy pro vozy starší 4 let

Pro majitele vozů starších 4 let nabízíme až 30% slevy na originální náhradní díly. Můžete si tak dovolit udržovat váš Citroën vždy ve výborném stavu bez vysokých nákladů na opravy a údržbu.

Přehled poskytovaných slev:

15% na vozy starší 4 let

20% na vozy starší 5 let

25% na vozy starší 6 let

30% na vozy starší 7 let

Více informací zde


Zdroj: http://citroen.carling.cz/

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků