10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Nissan a Enel představují první pilotní projekty chytré sítě

Platnost akce: skončila
Štítky: Nissan
Elektromobil se má stát domácí „zásobárnou energie“ umožňující uskladnění energie z obnovitelných zdrojů a její uložení ve vozidle. Nissan spustí ve spolupráci s energetickou společností ENEL pilotní projekty chytré sítě. Celosvětově bylo prodáno více než 200 000 vozů LEAF

Nissan oznámil na 21. konferenci Spojených národů o změnách klimatu (COP21) v Paříži vývoj novátorského systému Vehicle to Grid (V2G), který umožní řidičům využívat vozidlo jako individuální „zásobárnu energie“ s možností ukládat, využívat nebo vracet elektrickou energii zpět do sítě.

Nissan spustí pilotní projekty chytré sítě ve spolupráci s nadnárodním výrobcem a distributorem energie, společností ENEL.

V rámci tohoto významného partnerství se společnosti Nissan a ENEL zavázaly spolupracovat v následujících oblastech:

-      uvedení této revoluční technologie na evropský trh

-      širší využívání použitých baterií z elektromobilů ve stacionárních aplikacích

-      návrh a vyhodnocování možností nabídky balíčků mobility a dostupné energie

Technologie Vehicle-to-Grid dovoluje uživatelům převzít kontrolu nad tím, jaký druh energie spotřebovávají – mohou se tak vyhnout vysokým tarifům ve špičce a naopak generovat v době špičky pro domácnost další příjem.  

S využitím speciální obousměrné nabíječky a systému správy energie, vyvinutého ve spolupráci společností Nissan a ENEL, je možné nabíjet Nissan LEAF, když je nízká poptávka a levnější tarify. Následně lze energii uskladněnou v baterii vozidla využívat v domácnosti, když jsou tarify vyšší, případně i dodávat energii zpět do sítě a získat pro domácnost další příjem.

 „Pro naše zákazníky není nabídka výhodného řešení nic nového –Nissan LEAF je v tomto bezkonkurenční, když nabízí mobilitu s náklady už od tří centů za kilometr. Nyní, se zavedením technologií chytré sítě, dáváme motoristům kontrolu nad jejich energetickým mixem – stimulujeme větší využívání obnovitelných zdrojů energie a nabízíme významnou finanční motivaci těm, kteří na elektrický pohon přecházejí.“

„Osobní výhody podobných inovací jsou evidentní. Máme však také za to, že tato technologie pomůže zajistit infrastrukturu čistší energie i pro budoucí generace.“  

Nissan – světová jednička v prodeji elektromobilů s více než 200 000 prodanými vozy Nissan LEAF po celém světě – začíná novou kapitolu v knize mobility s nulovými emisemi a naplňuje potenciál svých elektromobilů díky technologii společnosti ENEL pro obousměrnou dodávku energie.

Více informací zde



Zdroj: www.autoin.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků