10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

VIP NABÍDKA: FIAT 500L LIVING ZA 339.900 KČ

Platnost akce: skončila
Štítky: MPV
Nabídka vozů FIAT 500L Living, kterou dostanete pouze u NH Caru. Rodinné MPV v nejvyšším výbavovém stupni Lounge nabídne vyjma dvouzónové automatické klimatizace obří zavazadlový prostor o velikosti až 634 litrů. To vše díky perfektní variabilitě celého interiéru vozu, který může uspokojí Vaši pětičlennou rodinu i mazlíčka. Díky VIP slevě na skladové vozy Vám můžeme nabídnout plně vybavený a bezpečný vůz za 339.900 Kč s DPH.

Přijďte se osobně přesvědčit o neopakovatelné nabídce skladových vozů FIAT. Z nejatraktivnějších bychom Vám rádi nabídli rodinné MPV 500L Living. NH Car Vám na své pobočce na Strahově nabízí vozy ihned k odběru. Mezi hlavní přednosti tohoto modelu patří:

·     prostornost: prostor pro 5 osob a jejich zavazadla (638 l)

·         variabilita: možnost polohovat zadní lavici a zavazadelník

·         důraz na ekologii a ekonomiku provozu: motorizace E6

·         atraktivní design - typický pro italské vozy

Přijďte si vyzkoušet italskou specialitu: motorizaci 0,9 TwinAir 77kW / 105 koní - dvouválec podporovaný turbodmychadlem, který díky vysoké účinnosti a spojení s 6st. manuální převodovkou, dosahuje výborných výsledků spotřeby paliva v provozu: 4,8L / 100km.

Máme k dispozici sadu vozů, které jsme díky mohli pro Vás cenově zvýhodnit až o 178.900 Kč. Cena vybraných skladových vozů začíná na 339.900 Kč s DPH při využití financování. Více detailů můžete také nalézt v sekci FIAT – vozy ihned k odběru

Vozy jsou v nejvyšší výbavové specifikaci Lounge. Standardem jsou:

·         dvouzónová automatická klimatizace

·         zadní parkovací asistent

·         rádio s dotykovým displejem (CD+MP3+AUX+bluetooth) 

·         přední mlhová světla

·         tempomat s omezovačem rychlosti, a jiné...

Více informací zde


Zdroj: www.nhcar.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků