10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

AMB Praha otevřel první FordStore v České republice

Platnost akce: skončila
Štítky: SUV | Ford
Byla zahájena zcela nová epocha prodeje a servisu osobních a užitkových vozů. FordStore totiž zákazníkům nabízí nejen velmi kultivované a příjemné prostředí showroomu, nabité vyspělými technologiemi, ale také úplně novou úroveň prodejních služeb a nejvyšší servisní standardy.

Koncept FordStore je pomyslnou výkladní skříní značky Ford, která na první pohled zaujme novým designem prodejních prostor – a na druhý pak nebývalou úrovní služeb. Proto se také o přidělení FordStore mohou ucházet jen vybraní autorizovaní partneři Fordu, mezi něž patří AMB Praha.

Čím se FordStore liší od běžného autosalonu Ford? Už exteriér na první pohled zaujme zcela novým vzhledem s velkým modrobílým logem Ford dominujícímu celé budově dealerství. Uvnitř vás překvapí zcela přepracovaný vzhled prodejní plochy, která se vyznačuje prosvětleným interiérem, výrazným designem a oddělenými prostory pro vystavení jednotlivých skupin vozů (SUV, Focus ST, Mustang…). Nový vizuální styl, založený na modré, bílé a oranžové barvě vytváří velmi příjemné, moderní a dynamicky působící prostředí rozdělené do několika sekcí. Ty jsou určeny např. pro kontakt s odborným prodejním personálem, získávání zajímavých informací o Fordu a jeho produktech - či jen k nerušené relaxaci s kvalitní kávou a dalším občerstvením. Své návštěvníiky navádíme ke každé sekci výrazným informačním systémem.

Součástí našeho showroomu je mimo jiné i velkoplošná obrazovka složená z devíti displejů o úhlopříčce 55 palců, na níž si můžete svůj nový vůz nakonfigurovat a prohlédnout ze všech úhlů téměř v životní velikosti. Najít u nás můžete také „Vignale koutek“ vybavený pohodlnou koženou sedačkou s interaktivním konferenčním stolkem, jehož deska je zároveň velkým dotykovým displejem připojeným na internet a webové stránky Ford. Pro majitele vozů Ford v nejvyšší luxusní verzi Vignale je ostatně připravena i nadstandardní servisní péče, o jejich spokojenost se přímo v našem showroomu stará speciálně vyškolený Vignale Manager. Vystavené vozy jsou v našem FordStore rozčleněny do logických skupin (např. SUV, užitkové či rodinné vozy), abyste si je mohli přímo na místě lépe porovnat.

Zákazníci mohou veškeré informace o vozech Ford získávat z tabletů, které jsou součástí vybavení showroomu – a to díky velmi rychlému internetovému připojení přes Wi-Fi.

Více informací zde


Zdroj. http://www.fordamb.cz/

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků