10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Projeďte zimou ve velkém stylu s vybranými modely Audi

Platnost akce: skončila
Štítky: Audi
K vybraným modelům nyní zdarma střešní nosič a střešní box na lyže a zavazadla

Víme, že cesta na hory může potrápit i zkušené řidiče. Ta Vaše bude ovšem naprosto komfortní, pokud se nyní rozhodnete pro nové Audi. Vyberte si spolehlivý vůz s bezkonkurenčním cenovým zvýhodněním v rámci nabídky Audi selection a získáte k němu Audi originální příslušenství zcela ZDARMA.

K vybraným modelům od nás dostanete střešní nosič a střešní box na lyže a zavazadla v hodnotě až 24 500 Kč. Střešní box zahrnutý v této nabídce je o objemu 300 litrů a délce 190 cm. Může být vyměněn za větší a objemnější, a to s příslušným doplatkem. Akce se vztahuje na modely Audi A3, A4, A5, A6, A7, A8, Q5, Q7. Objednejte si svůj vysněný vůz do 16. prosince a zima Vás nezaskočí. 

Akce platí na nové objednávky zadané do systému od 16.11. do 16.12. 2015 a je omezena počtem maximálně 3 sad na jednoho zákazníka.

Více informací zde


Zdroj: http://www.autocentrum.cz/

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků