10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

AIXAM je skvělý dárek k Vánocům pro Vaše děti.

Platnost akce: skončila
Štítky:
POZOR! Nyní vozítko pro náctileté pořídíte se slevou 100.000 Kč! Tak neváhejte a přijďte se na něj podívat.

SKVĚLÝ DÁREK K VÁNOCŮM - AIXAM, auto pro náctileté nyní s neuvěřitelným cenovým zvýhodněním 100.000 Kč!

NÍZKÁ SPOTŘEBA, SNADNÉ PARKOVÁNÍ, NÍZKÉ EMISE, VYSOKÁ BEZPEČNOST

Jedná se o osobní vozítko, které mohou řídit již řidiči od 15 let s platným řidičským průkazem skupiny „Am“ až „A“ (bez omezení), případně klasická skupina „B“.

Vůz Aixam byl navržen, vyroben a smontován ve Francii. Výroba vozidel, šasi a osazení karoserie je spolu s kontrolou kvality prováděné kvalifikovanými profesionály na vysoce moderních výrobních linkách. Na rozloze 8 hektarů se vyrobí více než 12 000 vozů ročně. Tyto vozy jsou exportovány po celém světě. Velké oblibě se jim dostává hlavně v západní Evropě, kde se staly hitem a vidíte je na každém rohu. Od vzniku, v roce 1983, Aixam kontinuálně zlepšoval procesy a výrobu. K dnešnímu dni využívá plně automatizované linky na svařování, nástřiky a tepelné formování plastů.

EKOLOGICKÉ
Vozy Aixam mají jedinečné vlastnosti - mimo jiné jsou velmi ekologické. Emisemi 77,9 g CO2 / km se Aixam řadí do emisní skupiny A, tj. nejšetrnější skupiny na trhu. Také Vám udělá radost velmi příznivá spotřeba paliva. Ta činí pouze 2,96 litru na 100 km.

BEZPEČNÉ
Aixam je první auto od 15-ti let, které upřednostňuje řidičovu bezpečnost. V roce 1988, ačkoli nebyl žádný zákonný požadavek toto dělat, společnost Aixam dala svá auta na nárazové testy. Aixam byl první, kdo nechával svá vozidla kontrolovat touto cestou. Od té doby pak AIXAM stále zintenzivňoval bezpečnost a úspěšně dává všechny své modely podrobovat čelním, zadním a bočním nárazovým testům.

ELEKTROMOBILNÍ
Značka AIXAM je členem Asociace elektromobilového průmyslu - ASEP. ASEP je sdružení výrobců a provozovatelů elektromobilů, elektroautobusů, elektrokol a jiných elektrických dopravních prostředků. My Vám nabízíme elektrický Aixam Coupe Premium, který Vám poskytne o 50 % nižší náklady na údržbu. Nemá žádné speciální požadavky na nabíjení. Stačí, když ho nabijete z pohodlí domova přes jednoduchou domácí zásuvka - 220 V. Za 3hodiny máte hotovo! Dojede až 110 km a navíc se na baterii vztahuje 5 let záruka.


Více informací zde


Zdroj: http://www.autocentrum.cz/

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků