10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

KIA UVÁDÍ ELEGANTNÍ ZNAČKOVOU KOLEKCI „RHYTHM IN BASIC“

Platnost akce: skončila
Štítky: KIA
- Nová řada elegantních doplňků Kia je k dispozici na internetu - Značková kolekce odráží jedinečnou přitažlivost značky Kia pro motoristy mladé duchem - Lifestylová kolekce zahrnuje příslušenství pro automobil, doplňky pro cestování, domov i kancelář a módu - Značková kolekce „Rhythm in Basic“ nyní v prodeji - V internetovém obchodě lze pořídit také oficiálně licencované zboží

Společnost Kia Motors odhalila novou kolekci elegantního příslušenství pro domov, automobil, kancelář a cestování. Značková kolekce „Rhythm in Basic“, která je nyní v prodeji na nové webové stránce eshop.kia.com, odráží mladý charakter značky a umožňuje fanouškům společnosti ještě bližší spojení se vzrušujícím designem značky Kia.

Značková kolekce „Rhythm in Basic“ zahrnuje produkty s jednoduchým a elegantním designem, které budou zákazníci rádi používat, protože nečiní žádné kompromisy v oblasti funkčnosti. Kia vyjadřuje motiv „Rhythm in Basic“ asymetrickou aplikací základních tvarů, jako jsou pravoúhlé čtyřúhelníky a kruhy, velmi kvalitními materiály a moderním designem, v němž se odráží vzhled nejnovějších vozů Kia, jako jsou například mimořádně stylové modely Soul a Soul EV.

Kolekce je tvořena módními doplňky, mezi něž patří peněženky z ušlechtilé kůže, kovové klíčenky, spony na peníze a kožená pouzdra pro chytré klíčky majitelů vozidel Kia. K domácímu nebo kancelářskému použití nabízí Kia paměťová USB, stabilní systémy pro uložení psacích potřeb, zásobníky na vizitky, elegantní kovové psací potřeby s motivem designového modelu Soul, těžítka a další zásobníky pro karty v různém designu. Kolekce cestovního příslušenství zahrnuje moderní přenosný reproduktor pro chytrý telefon a módní cestovní pouzdro pro pasy, letenky nebo peníze.

Značková kolekce Kia nabízí majitelům novou řadu elegantního příslušenství pro jejich automobil, které se vyznačuje jedinečným textilním vzorkem navrženým pro značku Kia. Součástí nabídky je například rozkládací systém pro uspořádání předmětů v zavazadlovém prostoru nebo odnímatelné odkládací schránky pro opěrky hlavy.

Kolekce „Rhythm in Basic“ značky Kia je nyní k dispozici na webové stránce eshop.kia.com, společně s oficiálně licencovaným zbožím, jako jsou kovové modely osobních vozů, jízdní kola Kia (Soul a Sportage) a parfémy Kia Fragrance. Internetový obchod celkově nabízí přibližně 40 produktů.


Více informac zde


Zdroj: http://asas.kia.com/

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků