10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Podzimní prohlídka - servis PEUGEOT

Platnost akce: skončila
Štítky: Peugeot
Ať Vás zima nepřekvapí. Servis PEUGEOT - spolu jedeme dál. K prohlídce nyní navíc získáte praktický dárek – 5 l zimní kapaliny do ostřikovačů.

Podzimní počasí v sobě skrývá mnoho nástrah – nízké teploty i zhoršenou viditelnost... v tomto období se zkrátka na svůj vůz potřebujete plně spolehnout. Nabízíme Vám možnost svěřit svůj Peugeot do rukou profesionálů, kteří provedou veškeré potřebné kontroly Vašeho vozu před náročnou zimou.

Přijďte od 1. října do 30. listopadu na podzimní servisní prohlídku! Za 299 Kč Vám technici Váš vůz prověří a v případě potřeby zajistí odbornou výměnu náhradních dílů. Využijte výhod věrnostního programu Peugeot – v závislosti na stáří Vašeho vozu můžete dostat slevu až 30 % na všechny originální náhradní díly!

K prohlídce nyní navíc získáte praktický dárek – 5 l zimní kapaliny do ostřikovačů.

Pokud si v servisu Peugeot necháte zároveň provést kompletní výměnu oleje TOTAL Quartz Ineo ECS 5W30 nebo Quartz

Ineo FIRST 0W30, dostanete od společnosti TOTAL ČESKÁ REPUBLIKA s.r.o. praktický deštník do podzimních plískanic.


Více informací zde


Zdroj: www.avcar.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků