10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Podzimní bezpečnostní akce pro vozy Ford 5+

Platnost akce: skončila
Štítky:
Jen do konce listopadu 2015 si pro Vás Auto Palace Spořilov, jednička na trhu v prodejích vozů FORD, připravil podzimní bezpečnostní akci pro vozy FORD starší pěti let.

Dopřejte svému vozu FORD po letní dovolené důkladnou péči a přivezte ho na pečlivou zdravotní prohlídku, která zajistí před nadcházejícím zimním obdobím bezpečnost nejen jemu, ale především Vám.

V rámci jedinečné podzimní akce Čtyřlístek vám nabízí Auto Palace Spořilov unikátní bezpečnostní balíček slev na vozy FORD. Naše nabídka zajistí Vašemu vozu vyšší odolnost proti vadnutí brzd, kratší brzdnou dráhu i v náročných podmínkách, nejvyšší stabilitu vozidla v kritických situacích díky rovnoměrnému rozdělení brzdné síly mezi přední a zadní nápravou a navíc si budete jisti, že splňujete platné předpis pro obsah toxických látek. 

Navíc získáte ZDARMA:

- zdravotní prohlídku vozu

- test autobaterie

- proměření brzdové kapaliny

Více informací zde


Zdroj: http://www.autopalace-sporilov.cz/

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků