10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

AMB Praha na veletrhu FOR ARCH 2015

Platnost akce: skončila
Štítky: SUV | Ford
AMB Praha se stal již podruhé oficiálním přepravcem veletrhu Ford Arch, největšího stavebního veletrhu na území České republiky. Akce se koná na pražském výstavišti PVA v Letňanech od úterý 15. do soboty 19. září 2015. Přichystali jsme pro vás nejen širokou výstavu užitkových vozů Ford, ale také vozy osobní, včetně nového Fordu Mustang a zvýhodnění až 25 % na nový Ford Transit!

AMB Praha zajistí kompletní řadu užitkových vozů Ford, které na veletrhu bude i vystavovat. U všech vozů, od nejmenšího Transitu Courier, přes pick-up Ranger až po největší Ford Transit, bude k dispozici také vyškolený personál, který zájemcům předá veškeré informace. Součástí prezentace užitkových vozů bude i speciálně instalovaná expozice zlaté flotily vozů Ford Transit. Jak bude vypadat vám neprozradíme - přijďte se na ni podívat!

Těšit se můžete i na další novinky a vozy Ford, které vám AMB přiveze ukázat. Největší senzaci určitě způsobí legendární Ford Mustang V8 GT ve verzi Fastback, ale určitě si nenechte ujít ani nový Ford Mondeo, nový Ford S-MAX nebo SUV Ford Kuga.

For Arch 2015 se zaměří zejména na snižování energetické náročnosti budov, nicméně celý veletrh je věnován všem oblastem stavebnictví. Nejen při stavebnictví přitom užitkové vozy Ford nacházejí tradičně ideální uplatnění díky své robustnosti a spolehlivosti. To platí nejen o dodávkách, ale i o kombinovaných provedeních umožňujících přepravu většího počtu osob i nákladu.

Více informací zde


Zdroj: http://www.fordamb.cz/

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků