10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Mazda CX-3 přináší potěšení z jízdy

Platnost akce: skončila
Štítky: Mazda
Nová Mazda CX-3 je kompaktní crossover, který kombinuje jedinečný, stylový a pulsující design KODO – duše v pohybu s pohodlím a praktičností, které vyhovují vašemu životnímu stylu. Oceňovaná technologie SKYACTIV přináší nekompromisní sportovní výkon a dynamické, citlivé řízení, proto se model Mazda CX-3 perfektně hodí jak pro jízdu ve městě, tak pro cestování na venkově.

Model CX-3 klade maximální důraz na řidiče a byl navržen kolem něj s inovativními bezpečnostními funkcemi systému MZD Connect a i-ACTIVSENSE, které zajišťují, aby byla každá jízda příjemná, zábavná a bezpečná. To jsou pouze některé z důvodů, proč je Mazda CX-3 odvážně jiná a vytváří nový standard jedinečného zážitku z jízdy.

TECHNOLOGIE SKYACTIV

Filozofie Mazdy CX-3 „potěšení z jízdy“ v sobě skrývá celou řadu oceňovaných technologií SKYACTIV. Naše motory, karoserie a podvozek přinášejí nekompromisní výkon a nabízejí citlivé ovládání, vysokou přilnavost a sportovní jízdní dynamiku. Při jízdě ve městě nebo na venkově tak budete mít pocit spojení s vozem Mazda CX-3 Jinba Ittai .

Systém i-STOP

Nejlepším partnerem pro i-ELOOP je systém i-STOP. Běžné systémy stop v zácpě nastartují motor vozidla s elektrickým motorem naprosto stejným způsobem, jakým se motory obvykle startují.

Pomocí techniky přímého vstřikovače paliva a optimalizovaného umístění pístu umožňuje řidiči unikátní systém Mazdy i-stop znovu nastartovat v podstatě okamžitě, zatímco se i výrazně zlepšuje spotřeba paliva.

KONEKTIVITA

MZD Connect

MZD Connect poskytuje bezpečný a snadný přístup k veškeré vaší hudbě, textovým zprávám hands-free a volání, navigaci a sociálním sítím. Všechny potřebné informace jsou zobrazeny na 7" barevné dotykové obrazovce, takže se můžete pomocí kruhového HMI ovladače.

BEZPEČNOST

i-ACTIVSENSE

Naše řada inteligentních špičkových bezpečnostních funkcí i-ACTIVSENSE vám poskytuje veškeré potřebné zabezpečení a ochranu.

Integrované snímače a kamery za vás sledují a hlídají vaše okolí. A technologie, jako například systém sledování mrtvého úhlu (BSM), vám pomáhá vyhnout se kolizím při změně jízdních pruhů nebo při couvání.

Dizajn KODO - duše v pohybu

Sportovní dynamický styl okolo vás

Nadčasový design KODO vozu CX-3 je patrný uvnitř i vně. Od špičkového ručního řemeslného zpracování interiéru po inovativní funkce budete cítit, že vše je ergonomicky umístěno okolo a také pocit spojení s vozem Jinba Ittai.

Vylepšili jsme progresivní vnější design karoserie čistými, jednoduchými liniemi a konturami, které vyjadřují energii. Vyjadřuje kombinaci výkonu a stylového šarmu, která jistě chytne za srdce.

Více informací zde


Zdroj: http://www.autobek.mazdadealer.cz/

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků