10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

AUDI ENERGY PROGRAM

Platnost akce: skončila
Štítky: Audi
Značka Audi pro Vás připravila nový věrnostní program s názvem Audi Energy Program - knížku plnou slevových poukazů na servisní úkony, nákup Audi originálních dílů® a Audi originálního příslušenství®.

Program je určen pro vozy starší čtyř let a s poukazy z Audi Energy Programu ušetříte nemalé finanční prostředky. Knížka je pro Vás připravena k vyzvednutí na servisech Audi v Choťánkách u Poděbrad, Pardubicích a Liberci a využít ji můžete při splnění následujících podmínek:

Jste fyzickou osobou nepodnikající; případně fyzickou osobou podnikatelem, který není velkoodběratelem.

Poukaz uplatníte při předání vozu do opravy u autorizovaného servisního partnera a při nákupu Audi originálních dílů® a Audi originálního příslušenství®

Poukaz lze uplatnit pouze za předpokladu, že vozidlo přistavíte do opravy u autorizovaného servisního partnera a veškeré související díly zakoupíte tamtéž

Program je určen výhradně pro vozy starší 4 let.

Z jednoho Audi Energy Programu lze využít více poukazů najednou. Slevy se nesčítají, pokud na zboží nebo službu probíhá jiná slevová akce. Platnost Audi Energy Programu je do 31. 12. 2017. 

Audi Energy Program je správným řešením, jak udržet Váš vůz ve formě. Nabízí Vám odborný přístup, profesionální servisní úkony, Audi originální díly® a Audi originální příslušenství® za výhodné ceny.

Neváhejte a vyzvedněte si svůj Audi Energy Program v našem servisu Audi. 

A Vaše Audi bude ve formě.

Více informací zde
Náhled slevových poukazů


Zdroj: www.auto.louda.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků