10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Nový model Fiat Aegea se liší nejenom jménem

Platnost akce: skončila
Štítky:
Fiat odstartuje prodej nového pohledného sedanu v listopadu 2015.

Nový model Fiatu je určen pro celý svět. V něm totiž sedani a tříprostorové karoserie s odděleným kufrem frčí. Na novém modelu Fiat - klasické tříprostorové karoserii - pracovala turecká automobilka Tofas. 

Proč jméno AEgea?
Jméno modelu má vyjadřovat hold Turecku rozdělenému Egejským mořem, které je pro Fiat strategickým trhem. V Turecku také odstartuje Ægea prodej.  Těšit se na něj můžeme v listopadu 2015. Značka chce pohledný sedan nabízet na více než 40 trzích světa.

AEgea byla navržená v italském stylistickém centru FCA. Na vývoji se podílela turecká společnost Tofas R&D. Model se bude vyrábět v turecké Burse, kde značka Fiat produkuje osobní a užitkové automobily už přes půl století.

Co můžeme od nového modelu očekávat?
AEgea je dlouhá 4,5 m, šířka je 1,78 m, výška 1,48 m a rozvor náprav 2,63 m. Kufr slibuje objem 510 litrů.
Pod kapotu si budeme moci vybrat mezi dvěma vznětovými přeplňovanými motory MultiJet II a dvěma zážehovými motory ve výkonovém rozpětí 95 až 120 koní. Kromě manuální převodovky bude možné zvolit i automat.

Fiat bude nabízet bohatou výbavu s dotykovým multimediálním centrem, navigací i parkovací kamerou.

Více informací zde


Zdroj: www.autocentrum.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků