10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

NOVÁ 208 - energická esence, která zaujme

Platnost akce: skončila
Štítky: Peugeot
Nejprodávanější model značky Peugeot 208 se tři roky po svém uvedení na trh dočkal nového vzhledu.

Nic z toho, co přispělo k charakteru a kouzlu vozu Peugeot 208, se nemění: elegantní a sportovní tvar, energické a moderní proporce a propracovaný styl. Nyní je ale design ještě výraznější, sportovnější a elegantnější. 

Nabídka se rozšířila o verze GT Line a GTi by Peugeot Sport, posunující značku k luxusnějším kategoriím.

Nová 208 je spojována s metalickou barvou Orange POWER, která za sebou zanechává závan mladistvé svěžesti a dynamiky. Její třpytivý lesk se na světle rozzáří v celé své kráse.

K oranžové barvě  podtrhují vzhled vozu sériově montovaná 3D světla s LED diodami, nové odstíny a nové možností úprav na míru. K dispozicii jsou sady pro personalizaci exteriéru.

Vůz získal nové prvky výbavy, které usnadňují jízdu v městském provozu. Příkladem moderní technologické výbavy jsou zadní kamera (pro snadnější a bezpečnější manévrování s vozem), Parkovací asistent (pomoc při parkování, díky níž zaparkujete vůz snadno a jistě), Funkce Mirror Screen (umožňuje na dotykovém displeji vozu ovládat multimediální soubory a aplikace ve vašem chytrém telefonu).

Nový PEUGEOT 208 má na výběr širokou řadou výkonných motorů, které splňují emisní normu Euro 6. V  nabídce je zejména nejúspornější spalovací motor na světě, jehož spotřeba činí pouze 3 l/100 km a emise 79 g CO2 /km.

První generace vozu Peugeot 208 brzy dosáhne hranice 1 000 000 prodaných kusů. Nový Peugeot 208 nabízí přesvědčivé argumenty ke koupi: přitažlivý design, rozšířenou nabídku odstínů karoserie, personalizace a luxusnější prvky výbavy, nové moderní technologie pro větší pohodlí a bezpečnost a nové úsporné a výkonné motory.


Více informací zde

Zdroj: www.autocentrum.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků