10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

AUTO VE ZNAMENÍ OUTDOOROVÝCH AKTIVIT

Platnost akce: skončila
Štítky:
Pořiďte si u v květnu nový či ojetý vůz u společnosti HAVEX-AUTO, přijďte na servis, a obdržíte jako odměnu slevu 20 % na široký sortiment zboží značky HUSKY. Sleva platí při nákupu na e-shopu, který naleznete na www.huskycz.cz. Sleva se nevztahuje na akční a již zlevněné zboží. Podmínky akce naleznete níže.

Akce platí od 1. 5. 2015 do 31. 5. 2015.

Společnost HUSKY byla založena v roce 1997. Od počátku klade důraz na originalitu a kvalitu zpracování výrobků, vývoj, design a pečlivou selekci kvalitních materiálů. Zaměřuje se především na zákazníky, kteří aktivně tráví svůj volný čas sportem, v přírodě a na horách. Nabízí široký sortiment stanů (od klasických campingových po „extrémy“ určené pro horské výpravy), batohů (od školních přes batohy se speciálním určením), dále spací pytle (lehké, tradiční i „extrém“ pro pobyt v mrazech), dámské, pánské a dětské outdoorové oblečení i celou škálu doplňků.

Je to jednoduché, stačí jen v období od 1.5. 2015 do 31.5. 2015 :

-  Pořídit si u HAVEX-auto nový nebo ojetý vůz

-  Využít servisních služeb HAVEX-auto

Unikátní kódy pro uplatnění slevy Vám na pobočkách HAVEX-auto předají osobně naši zaměstnanci s instrukcemi, jak s nimi naložit. Akce platí pro retailové zákazníky, neplatí pro firmy a fleetové zákazníky. Slevy lze následně uplatnit do 31. 5. 2015.

Jak lze slevu uplatnit?

Uschovejte si fakturu od HAVEX-auto, kde je uveden unikátní kód pro čerpání slevy. Následně navštivte internetový obchod společnosti HUSKY. Při nákupu na e-shopu uplatníte slevu aktivováním kódu – na hlavní stránce nahoře klikněte na %bonus, rozbalí se lišta, do pole kód slevy vepište svůj unikátní kód a klikněte na aktivovat.


Více informac zde


Zdroj: http://www.havex.cz/

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků