10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Nový Ford Vignale Mondeo

Platnost akce: skončila
Štítky:
Ford představuje produkční verzi nového Fordu Vignale Mondeo, prvního modelu z nové řady vozů Ford Vignale, které se vyznačují prémiovou kvalitou a nabídkou exkluzivních služeb na míru.

Prémiové technologie a pohonné jednotky

SYNC 2 umožňuje řidiči ovládat telefon, zábavní systém, klimatizaci a navigaci pomocí přirozených hlasových pokynů. Systém například po jednoduchém pokynu „I’m hungry“ (mám hlad) vyhledá restaurace v okolí (sériová výbava)

Aktivní parkovací asistent s funkcí kolmého parkování umožňuje řidiči nalézt parkovací místo odpovídající velikosti a automaticky do něj zacouvat

Rozpoznávání dopravních značek informuje řidiče na displeji palubního počítače o posledním zjištěném rychlostním omezení, sleduje také ukončení rychlostního omezení a zákazy předjíždění (standardní výbava)

Systém prevence nehod v nízkých rychlostech Active City Stop začne při jízdě rychlostí do 40 km/h automaticky brzdit, aby zabránil nárazu do vozidla jedoucího vpředu nebo alespoň zmírnil následky srážky

Adaptivní LED světlomety Ford mají jasné světlo podobné dennímu a zároveň se natáčejí podle pohybu volantu a upravují intenzitu světla podle prostředí, v němž se vůz zrovna pohybuje (standardní výbava)

Nabídka výkonných a úsporných pohonných jednotek zahrnuje nový vznětový motor Ford 2,0 l TDCi Bi-Turbo 154 kW a zážehový EcoBoost o výkonu 176 kW. V nabídce se objeví také inteligentní pohon všech kol iAWD, jenž v případě nutnosti automaticky zlepšuje trakci nebo ovladatelnost vozu.

Mimořádná kultivovanost a exkluzivní vzhled

Díky pokročilým technologiím a propracované konstrukci podvozku je jízda ve Fordu Vignale Mondeo tichá, hladká a komfortní.

Sedadla ve Fordu Vignale Mondeo jsou čalouněna exkluzivní kůží Vignale. Pro dosažení maximální přesnosti se tento materiál řeže laserem, zdobí jej šestiúhelníkové prošívání a stehy tuxedo. Podobné měkké materiály se nachází také na palubní desce, středové konzole, loketní opěrce a výplních dveří.

Pokročilý systém Active Noise Cancellation vylepšuje komfort na palubě. Pomocí trojice mikrofonů rozmístěných  uvnitř vozu systém sleduje hluk motoru pronikající do interiéru. Pokročilá technologie umožňuje vysílat z reproduktorů audiosystému cílené zvukové vlny, které hluk motoru sníží a tím zlepší atmosféru v kabině.

Pohodlí cestujících na předních sedadlech mohou zvýšit multifunkční masážní sedadla s funkcí Active Motion. Celkem 11 nafukovacích polštářků obstarává masážní efekt v oblasti stehen, hýždí a bederní páteře, což zejména na delších cestách snižuje únavu zádového svalstva.

Ručně vyrobený a sestavený na míru

Každý model Ford Vignale je v závěrečné fázi výroby ručně dokončen šesti zručnými řemeslníky. Ti pracují v novém oddělení Vignale Centre, kde se vozy vyrábějí přesně podle individuálních požadavků jednotlivých zákazníků.


Více informací zde



Zdroj: www.autoin.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků