10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Bez obav o vaše auto…

Platnost akce: skončila
Štítky:
Každoročně je v České republice odcizeno až 10 000 vozidel a množství policií objasněných krádeží tvoří pouze cca 18 %. Ukradené vozidlo je vždy nepříjemná záležitost, ale ve chvíli, pokud je automobil pořízený na splátky nebo na leasing, je okradený bez auta a není-li pojištěný i bez peněz. Chcete-li být bez obav o vaše auto, je potřeba zvolit vhodné zabezpečení.

„Ve chvíli, kdy je odcizen automobil, který je financovaný leasingovou společností, je třeba kontaktovat nejen policii a pojišťovnu, ale také leasingovou společnost. Ve chvíli, kdy policie automobil nenajde a vydá usnesení o odložení pátrání po vozidle, bude úvěrová smlouva předčasně ukončena. Do té doby má však poškozený klient povinnost splácet leasing/úvěr podle splátkového kalendáře,“ říká Ing. Bronislav Bůšek ze společnosti Secar Bohemia. Teprve pak dojde ke konečnému vypořádání. Usnesení je přitom třeba doručit jak leasingové společnosti, tak pojišťovně.

Lepší než takovou situaci řešit, je předcházet krádežím účinným zabezpečením vozidla. Jako nejvhodnější, neboť má 98% návratnost odcizeného vozidla majiteli, je systém SHERLOG. Lokalizace vozidla je podle volby majitele realizována vlastní radiovou sítí nebo pomocí technologie GPS/GSM (možná je i kombinace obou technologií). Rádiový systém umožňuje nezarušitelnost a nezávislost na síti GPS/GSM, vozidlo lze díky němu najít i pod zemí i v nákladních vozech, technologie GPS/GSM nabízí mnoho přídavných funkcí. Volit lze mezi dvěma režimy - pasivním, je zahájeno pátrání po vozidle na základě ohlášení majitele, a aktivním, kdy instalovaný systém automaticky hlásí neautorizovaný pohyb vozidla non-stop pracujícímu Klientskému centru, jakmile s ním někdo manipuluje bez použití čipu. Pracovníci centra upozornění ihned prověří a případně zahájí vyhledávání odcizeného vozidla. Společnost SECAR, která systém provozuje, nemá sice status zásahové agentury, nicméně se může chlubit roky prověřenou výbornou spoluprací s policií, kterou v případě neoprávněného pohybu vozidla hned kontaktují. Ta pak zajistí zajištění vozidla i pachatele, který díky tomu, že systém není viditelný, zpravidla nic netuší, a tudíž je často rovnou při krádeži zadržen. V průměru je vozidlo navráceno do 2 hodin od zjištění krádeže.

Více informací a kompletní ceník je k dispozici na www.sherlog.cz.

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků