10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Mobileye – novinka ve skupině SHERLOG

Platnost akce: skončila
Štítky:
Chcete zvýšit bezpečnost Vaší jízdy? Chcete snížit provozní náklady na Vaše vozidlo? Nejnovější pokročilý asistenční systém Mobileye identifikuje potencionálně nebezpečné situace a řidič je upozorněn zvukovými a vizuálními výstražnými signály, které umožní předejít kolizi, případně zmírnit její následky.

Systém Mobileye funguje jako třetí oko řidiče. Neustále monitoruje cestu před vozidlem a včas upozorní na blížící se kolizi. Dle výsledků studie pojišťovny AXA již 1,5 vteřinové varování před možnou kolizí může odvrátit až 90 % nehod, přičemž 93 % nehod je způsobeno lidským faktorem.

Systém identifikuje potencionálně nebezpečné situace a řidič je upozorněn zvukovými a vizuálními výstražnými signály, které umožní předejít kolizi, případně zmírnit její následky. Díky tomu je cestování bezpečnější nejen pro řidiče, ale i pro ostatní účastníky silničního provozu včetně chodců.


Systém SHERLOG TRACE Mobileye nabízíme ve dvou verzích:

- samostatný systém Mobileye 560

- systém Mobileye Monitor – unikátní propojení systému ME 560 s jednotkou  SHERLOG TRACE, které umožní vyhodnocení jízdního stylu řidičů ve vaší flotile vozidel a reporting v knize jízd


Využití systému Vám:

- zvýší bezpečnost jízdy

- sníží provozní náklady (spotřeba, opotřebení, likvidace pojistné události atd.)


Více informací o systému se dozvíte na mobileye.sherlogtrace.cz nebo pište mobileye@sherlogtrace.cz



Zdroj: https://mobileye.sherlogtrace.cz/

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků