10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Audi prodlužuje záruku

Platnost akce: skončila
Štítky: Audi
Audi nabízí všechny své modely od 1. dubna s prodlouženou zárukou na 4 roky, resp. 120 000 km bez zvýšení ceny. Je to další krok v rámci dlouhodobé strategie poskytovat českým zákazníkům nejvyšší úroveň služeb, které odpovídají prémiovému postavení značky Audi.

Pro všechny modely Audi prodávané na českém trhu, včetně vysokovýkonných a sportovních modelů S, RS a R8, platí od 1. dubna 2015 prodloužená záruka na 4 roky, resp. 120 000 km. Nový záruční program pro vozy Audi se skládá ze zákonné záruky výrobce na 2 roky bez omezení ujetých kilometrů a prodloužené záruky výrobce na další 2 roky, pokud není překročen limit 120 000 ujetých kilometrů. Rozsah plnění prodloužené záruky se přitom zcela shoduje se zákonnou zárukou.

Prodloužená záruka Audi na 4 roky/120 000 kilometrů je od 1. dubna 2015 součástí sériové výbavy a nezvyšuje tak cenu vozu. Audi tímto krokem potvrzuje důvěru v mimořádnou úroveň kvality a spolehlivosti svých produktů. Při následném prodeji ojetého vozu přechází prodloužená záruka v plném rozsahu na dalšího majitele. Kromě toho se na nové vozy Audi i nadále vztahuje tříletá záruka výrobce na vady laku a dvanáctiletá záruka výrobce na prorezavění karoserie. 


Zdroj: www.audi.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků