10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

RENAULT Z.E. - elektrické vozy přicházejí

Platnost akce: skončila
Štítky: Renault
Ani dnes nezapomíná Renault na ekologii - a to celou svoji řadou vozů Twingo, Clio, Modus, Mégane, Scénic, Fluence a Latitude, které již existují v ekologických verzích a nesou logo Eco2.

Renault Eco2 je tak synonymem pro jejich ekologické i ekonomické atributy. V Renaultu se nezaměřují pouze na výrobu ekologických vozidel s nízkými emisemi, ale pracují zároveň na výrobě takových vozů, která jsou ekonomické a šetrné k peněženkám našich zákazníků.

TWIZY
Twizy, tento pohyblivý elektron změní váš život ve městě. Dvoumístný, pohodlný, ochranitelský, elektrický, otevřený, sršící energií, zábavný, odvážný - Twizy s inovativním designem je rozbuškou elektrické revoluce. S Twizy rozproudíte energii.

KANGOO Z.E.  
Přednosti vozu Kangoo Express diesel a elektrický pohon k tomu! Svou přepravní kapacitou se stává nepostradatelným pracovním nástrojem. Renault Kangoo Z.E., vyráběný ve Francii na stejných výrobních linkách jako  Kangoo Express, je spolehlivým a praktickým společníkem každého profesionála.  Jeho interiér je snadno přestavitelný a je schopný nabídnout přepravní kapacitu až 3,5 m3 a užitečnou hmotnost 650 kg.

FLUENCE Z.E.
Renault Fluence Z.E. je pro vaši neomezenou mobilitu a naprostou jistotu na cestách vybaven tím nejlepším ze současných technologií. Fluence Z.E., to je klid a mír, jen vy a vaše oblíbená hudba...


Zdroj: http://www.renault.cz/

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků