10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Nový vzhled vozu Peugeot Partner a Partner Tepee

Platnost akce: skončila
Štítky: Peugeot
Expresivní design, vynikající vlastnosti a spolehlivost ověřená zákazníky, odolnost a spolehlivost, to vše získal nový model Peugeot Partner a nový Peugeot Tepee

Nové modely budou poprvé představeny na autosalonu v Alžírsku (18.‑ 28. března 2015), kde odhalí svůj nový design i technologie. Výrazná přední část vozu dostala novou masku chladiče, která navazuje na současný design ostatních modelů značky. Atraktivitu obou vozů zvyšují jejich robustnost, moderní prvky výbavy umožňující  vzájemné propojení a připojení na internet i nejaktuálnější řada úspornějších a výkonnějších motorů splňujících emisní normu Euro 6. Ve verzi s motorem BlueHDI 100 k S&S nabízejí oba vozy v rámci svých segmentů rekordně nízké emise CO2: nový Peugeot Partner 106 g/km a nový Peugeot Partner Tepee 109 g/km. Dokonale tak reagují na potřeby dneška, ale současně nezapomínají na pilíře jejich úspěchu: spolehlivost, flexibilitu a nepřekonatelnou modularitu v kombinaci s příkladnou nosností a komfortní kabinou.

Zdroj: www.peugeot.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků