10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

FORD Focus RS

Platnost akce: skončila
Štítky:
Ford konečně odhalil nový Focus RS - třetí generaci nejostřejšího civilního focusu. Pod kapotou je 320 koní a vůbec poprvé se síla motoru přenáší na všechna čtyři kola.

Nový sportovní hatchback Ford Focus RS se pyšní vyspělou technikou, díky které zprostředkuje svému řidiči nekompromisní zážitky z jízdy
Systém pohonu všech kol Ford Performance All-Wheel-Drive s dynamickým vektorováním točivého momentu uděluje vozu vynikající ovladatelnost na limitu a umožňuje mu dosahovat enormních rychlostí v zatáčkách.
Nový Focus RS je poháněn speciální verzí motoru 2.3 EcoBoost, vyvinutou konkrétně pro tento model. Motor dosahuje výkonu přes 235 kW (320 koní).
Dramatický design exteriéru je zároveň funkční – zlepšuje aerodynamiku vozu a chlazení tepelně namáhaných skupin.
Nový Focus RS se stane již 30. vozem Ford RS od roku 1968.

Mimochodem - v roli konzultanta se do vývoje nového Focusu RS zapojil i profesionální závodník a představitel série Gymkhana Ken Block. Vyrábět se nové ereso bude v německém Saarlouis a vůbec poprvé zamíří do USA. Další podrobnosti o použité technice a nejspíš i prodejní ceny zveřejní Ford na právě probíhajícím ženevském autosalonu, kde bude mít popisovaný model svou světovou výstavní premiéru.

Zdroj: www.novinky.cz, www.ford-autoin.cz, www.ford.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků