10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Nové KIA Sorento

Platnost akce: skončila
Štítky: SUV
Automobilka Kia předvedla novou generaci sportovního modelu Sorento. Jedná se o třetí generaci tohoto SUV vyráběného od roku 2002. Od té doby se na českém trhu prodalo 3500 těchto modelů. Cena nové generace vozu Kia Sorento začíná na ceně 909 980 korunách

Nová verze Sorenta se o něco zvětšila. Auto je dlouhé 478 centimetrů, což je téměř o deset centimetrů více než předchozí verze. Zvenčí třetí generace působí díky ostřejším rysům dynamičtějším dojmem.
Přední světlomety navazují na mřížku chladiče, elegantně působí chromované prvky, při pohledu na zadní část jsou výrazné LED světlomety a robustní silueta a pro SUV vůz jsou typické ochranné lišty na spodní části vozu,“ popisoval novinku produktový manažer Zbyšek Jordák.

Nové sorento lze upravit do sedmimístné podoby, při pětimístném uspořádání nabízí zavazadlová část prostor 660 litrů, maximální objem je 1732 litrů při sklopených zadních sedadlech, což je o 57 l více než u druhé generace. „Podle trhu je zřejmé, že 95 % lidí očekává od SUV větší komfort, prostor, provoz na silnicích a dálnicích spíš než offroad. Tímto směrem jdeme i my,“ uvedl generální ředitel Kia v ČR Vlastimil Čepička.

Nová verze vozu Kia Sorento je vybavena mnoha bezpečnostními a asistenčními prvky. Mezi ně patří radary a kamery umožňující například hlídání mrtvého úhlu, adaptivní tempomat kontrolující jízdu v kolonách bez zásahu řidiče, parkovací asistent, kamery monitorující prostor kolem dokola celého vozu a mnoho brzdových a stabilizačních systémů. Navigace, handsfree, přístrojový štít a další média včetně elektronického manuálu v autě komunikují v češtině.

Kia Sorento je nabízena s dieselovým motorem 2,2 CRDi s výkonem 200 koní s pohonem všech čtyř kol. Na výběr je manuální nebo automatická převodovka. Zákazníci mají možnost vybrat si ze tří výbav - první Comfort  zahrnuje například automatickou klimatizaci, 17palcová kola z lehké slitiny, kožený volant, přisvěcovací mlhovky, elektrická zpětná zrcátka, dešťový senzor nebo navigaci a sedmipalcový dotykový display. Výbava Exclusiv, která má navíc například xenonové světlomety, zadní led světlomety nebo lepší palubní počítač a nejlepší výbava Premium nabízí všechny zmiňované asistenty, kožená sedadla, 19palcová kola, bezdotykové otvírání dveří a další prvky.

Zdroj: www.novinky.cz 

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků