10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

FORD Mustang poprvé v historii konečně v Evropě

Platnost akce: skončila
Štítky: Ford
Nový Ford Mustang je ztělesněním dynamiky a vytříbenosti. A poprvé v historii konečně přichází do Evropy.

Šestá generace nabízí dva motory s ohromujícím výkonem. Vedle motoru V8 5,0 l je v nabídce i oceňovaný EcoBoost, který dostal výkon a sílu odpovídající Fordu Mustang. Ohromí vás ale i úchvatný vzhled ve verzi Fastback s pevnou nebo Convertible s plátěnou střechou. 

Nový Ford Mustang ve variantách Fastback i Convertible se vyznačuje dynamickým, oslnivým a vzrušujícím exteriérem. Každý jeho detail od mohutné přední masky až po unikátní zadní světla je navržen tak, aby co nejvíce prohloubil vaši radost z jízdy.

Interiér čerpající inspiraci z konstrukce pilotní kabiny přináší ještě dynamičtější zážitek z jízdy. FORD našel rovnováhu mezi analogovými přístroji a digitálními ukazateli. Řadicí páka je optimálně umístěná. A volant padne perfektně do ruky.

Ať už sníte o Fordu Mustang Fastback nebo Convertible, s motorem 2.3 EcoBoost nebo 5.0 Ti-VCT V8, s manuální nebo automatickou převodovkou, teď přichází ten správný čas usednout za volant legendy.


Zdroj: www.ford.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků