10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Nové Audi Q7 poprvé k vidění v České republice

Platnost akce: skončila
Štítky: Audi | SUV
Nové Audi Q7 přijíždí necelé dva týdny po světové premiéře do Prahy! Česká republika je tak po USA a Rakousku třetí zemí na světě, kde se nové Audi Q7 představuje novinářům a vybraným zákazníkům. Dnes je největší SUV s logem čtyř kruhů k vidění v Praze, o víkendu se představí v Brně.

Nové Audi Q7 stanovuje v segmentu prémiových SUV nová měřítka. Inteligentní lehká konstrukce přinesla snížení hmotnosti o pozoruhodných 325 kilogramů. Přestože je druhá generace celkově kompaktnější než předchůdce, nabízí její vnitřní prostor více místa pro cestující i zavazadla. Optimalizované motory TFSI a TDI jsou až o 28 procent úspornější a později je doplní hybridní verze Audi Q7 e-tron quattro s možností vnějšího nabíjení, která nabídne suverénní výkony s průměrnou spotřebou paliva pouhých 1,7 l/100 km a schopností ujet vzdálenost až 56 kilometrů s nulovými lokálními emisemi.

Mezi jedinečné technické inovace patří také soubor nejmodernějších ovládacích, informačních a zábavních systémů, včetně digitálního panelu přístrojů Audi virtual cockpit a ovládacího systému MMI all-in-touch. Mezi další atraktivní inovace patří rozšířené služby Audi connect, Audi tablet pro cestující na zadních sedadlech a dvě zvukové aparatury s novou úrovní prostorového zvuku. Kromě toho budou mít zákazníci k dispozici nejrozsáhlejší výběr asistenčních systémů na trhu, včetně četných novinek, mezi něž patří adaptivní tempomat s asistentem pro jízdu v dopravní koloně. Maximální potěšení z jízdy zaručí pohon všech kol quattro, který může být na přání doplněn říditelnou zadní nápravou. Dodatečné natáčení zadních kol zvyšuje stabilitu vozu v krajních situacích, činí vůz obratnějším při rychlé jízdě a zároveň manévrovatelnějším při jízdě ve městě a při parkování.

Zdroj: www.audi.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků