10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

VW Passat s kompletním servisem zdarma

Platnost akce: skončila
Štítky: VW

VW Passat s kompletním servisem ZDARMA


Passat je po generace etalonem třídy manažerských vozů. Nyní je ještě prémiovější, ještě vyspělejší a s nabídkou financování Volkswagen Financial Services také ještě dostupnější, než kdykoliv dříve.

Pokud si Volkswagen Passat objednáte ještě nyní, při financování s Volkswagen Financial Services získáte zdarma kompletní servis Vašeho nového vozu na dobu 3 let nebo do ujetí 90 000 km (podle toho, co nastane dříve). Při běžném užívání tak za tuto dobu nezaplatíte ani korunu za servis a o Váš vůz se s péčí postarají specialisté ze sítě autorizovaných servisů značky Volkswagen. A na Vás zbyde jen vychutnávat si jízdu ve svém Passatu.

Výhody pořízení nového vozu s Volkswagen Financial Services:
- Zdarma kompletní servis vozu na 3 roky / 90 000 km
- Kompletní servis kryje servisní náklady na: pravidelné servisní prohlídky, běžné opotřebení, úkony kryté z prodloužené záruky výrobce
- Financování sjednáte u všech autorizovaných obchodníků Volkswagen do 30 minut

Podmínky:
- Kompletní servis zdarma klient získá pouze při financování operativním leasingem. Podívejte se také na další akční nabídky Volkswagen Financial Services.
 

 

Více informací naleznete ZDE.

 

Zdroj: www.volkswagen.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků