10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Modrý bonus a podpora CNG

Platnost akce: skončila
Štítky: VW

Šetřete své náklady i naši přírodu s pohonem na CNG!


Získejte zvýhodnění až 30 000 Kč na vybrané modely s pohonem CNG!

V rámci mimořádné akce Modrý bonus získáte pro model Polo CNG cenové zvýhodnění 20 000 Kč vč. DPH a pro modely Golf CNG a Golf Variant CNG cenové zvýhodnění 30 000 Kč vč. DPH.
Volkswagen Polo, Golf a Golf Variant s motory TGI s pohonem na CNG.
Vozy Polo, Golf a Golf Variant s označením TGI využívají jako primární zdroj energie stlačený zemní plyn (CNG), který v současné době představuje nejčistší palivo pro spalovací motory. Tyto modely jsou osazeny motory TGI již při výrobě. Kombinace turbodmychadla a přímého vstřikování zemního plynu přináší silný výkon a výrazně nižší emise CO2. Hlavně mohou oba modely nabídnout značnou úsporu nákladů!

Akční nabídka CNG prémie
Akční nabídka CNG prémie s cenovým zvýhodněním pro zákazníka ve výši 30 000 Kč vč. DPH se vztahuje na modely Golf CNG a Golf Variant CNG. Pro model Polo CNG dosahuje zvýhodnění částky 20 000 Kč vč. DPH.

Více informací naleznete ZDE.

Zdroj: www.volkswagen.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků